Hoe online Bingo te spelen

bingo

Hoe online Bingo te spelen

Bingo liefhebbers Opgelet, bingo-enthousiastelingen! Er zijn tientallen bingo- en bingogerelateerde games op internet beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wat u nodig heeft, is een redelijk bijgewerkte computer met een modem (een apparaat om uw computer met internet te verbinden), internettoegang en een softwareprogramma voor het browsen op het web. In dit artikel bespreken we de algemene regels voor het spelen van online bingo en enkele tips om andere spelers bij te houden en veilig uw winsten te verzamelen. We zullen u zelfs vertrouwd maken met online voorwaarden, zodat u snel kunt communiceren met andere spelers.

Online bingospellen lijken veel op games in echte bingohallen, maar ze komen zonder de rook en het lawaai. De belangrijkste bingokaart is een pop-upvenster met informatie zoals:
je kaartgezichten (meestal drie)
het huidige nummer en een bakbord van eerder gebelde nummers
een lijst met huidige spelers
een “chatroom” waar spelers tussendoor een paar woorden tussen elkaar kunnen typen. Om tijdens het spel te chatten, typen spelers in het chatvak onder hun kaarten en drukken op de ‘Enter’-toets op het toetsenbord.
Maar er is meer aan online bingo dan aan de kaart. De meeste websites met bingogames bevatten een heleboel leuke dingen online, waaronder bingonieuws, foto’s en opmerkingen van vorige winnaars, nieuws over aankomende speciale toernooien en evenementen en een lijst met prijzen of plaatsen waar u cadeaubonnen kunt inwisselen die u online wint .

Sommige kosten zijn vereist

Hoewel veel van de online spellen zelf gratis zijn, hebben de meeste wel een prijs. Je zult advertenties moeten doorzoeken die gepleisterd zijn naast de spelkaarten of in pop-upvensters. Bovendien moet u de maandelijkse kosten voor internettoegang betalen. Die-hard online enthousiastelingen kunnen zelfs kiezen om te investeren in een tweede telefoonlijn, zodat ze niet de enige lijn vastleggen.

Sommige gratis online games (die een virtuele buy-in vereisen met een creditcard of cheque) beloven grote prijzen toe te kennen.

Hoe te spelen

Aan de slag: bij Bingo.com strijden spelers om prijzen in gratis spellen. Voordat je echter een spel bij Bingo.com speelt, moet je je aanmelden voor een gebruikersnaam. Zorg ervoor dat u een geldig e-mailadres opgeeft, anders kunt u geen prijzen claimen. De meeste spellen zijn bingo of coverall in een rechte lijn.

Elke speler krijgt drie kaarten per spel, die verschijnen in een speciaal pop-upvenster met het bingototboard en een chatgedeelte (en veel advertenties). De patronen die spelers moeten matchen, verschijnen in de rechterbovenhoek van het bingavenster. De Bingo.com-computer belt nummers willekeurig. Als nummers worden gebeld, ‘bekladden’ spelers hun kaarten met een muisklik. Wanneer de kaart van een speler overeenkomt met het patroon, raakt hij of zij de knop “Bingo”.

Prijzen: Hoewel er enkele geldprijzen zijn op Bingo.com (bijvoorbeeld op maandag worden alle winnaars automatisch ingeschreven in een tekening voor $ 50 in contanten), verwacht niet dat de inzetten te hoog zijn voor de meeste online spellen. Op Bingo.com zijn de meeste spellen een bepaald bedrag aan “bingo-dollars” waard. Een bingo in een rechte lijn kan 20 bingobokken waard zijn. Als meer dan één speler wint, delen ze het geld. Elke 1000 bingo-bokken kunnen ingewisseld worden voor een cadeaubon van $ 10.

De winsten voor progressieve black-out zijn een stuk hoger en kunnen gemakkelijk 1500 dollar bokken, maar de kansen zijn niet anders dan in de echte bingohal. Mensen kunnen dagen spelen en komen zelfs nooit in de buurt van de black-out.

Socialiseren: als u genoeg tijd doorbrengt in internet bingospellen, begint u de gebruikersnamen van bepaalde stamgasten te herkennen. Sommige games zijn ronduit spraakzaam, terwijl anderen ongemakkelijk stil zijn (of vredig stil, afhankelijk van je perspectief). Socialiseren is niet verplicht. U kunt ervoor kiezen om gewoon op uw computer te zitten en te spelen. Als je het gekwetter van een bepaalde persoon niet leuk vindt – misschien vind je ze misschien grof of vervelend – kun je gewoon op hun naam klikken en op de knop “Negeren” klikken, en dat is verleden tijd.

U kunt ook op de knop “Privéchat” klikken om een ​​vertrouwelijk bericht naar een andere speler te sturen. Je zult echter niet merken dat je heel veel tijd hebt om te socialiseren, maar omdat de online “beller” (eigenlijk een klein vakje waar het huidige nummer verschijnt) verschillende nummers schijnbaar net zo snel kan laten verschijnen als je met de muis klikt. Na slechts een paar spellen wordt het echter gemakkelijker om de beller bij te houden en is er misschien extra tijd om andere bingogames te surfen op websites zoals Uproar.com en BingoMania.

Potentiële valkuilen: soms verloopt online bingo niet zo soepel als in de lokale bingohal. Het kaartvlak past mogelijk niet op het scherm. De game kan verschrikkelijk traag verlopen, afhankelijk van je verbindingssnelheid, de kwaliteit van de internetprovider, de hoeveelheid verkeer op internet of problemen met de website zelf. Een speler kan worden losgekoppeld van een game vanwege zwaar internetverkeer, of omdat de website zelf zo druk is dat het niet alle verzoeken kan verwerken. Een zware dosis geduld kan nodig zijn.

Online bingospelers moeten ook voorzichtig zijn met andere potentiële valkuilen, zoals valse bingosites. In het volgende gedeelte bespreken we tips over hoe je veilig kunt spelen en toch genieten van je bingo-ervaring.